myPhotoEdit

myPhotoEdit 2.0

Eenvoudige maar krachtige foto editor

VOOR

  • Mooie interface
  • Gemakkelijk in 't gebruik

TEGEN

  • Geen geavanceerde functies

Uitmuntend
8

Bewerk je vaak foto's op de Mac dan is myPhotoEdit je goed van dienst. De software is eenvoudiger dan Photoshop maar perfect voor het retoucheren en bijsnijden van je kiekjes.

Na het starten van myPhotoEdit krijg je de mogelijkheid om een online tutorial (webgids) te bekijken, zodat je weet hoe de software werkt. De interface is echter vrij duidelijk en bestaat uit de gebruikelijke instrumenten voor snelle bewerkingen. Op een werkbalk bovenin het scherm vind je gereedschappen voor het bijsnijden van een afbeelding ('cropping') of het tekenen met een digitale potlood. Foto's importeer je desgewenst in RAW (rauw formaat, direct vanaf een camera) om deze snel te voorzien van een correctie.

Dankzij automatische backups van je foto's ga je bij een foute aanpassing gemakkelijk terug naar het oorspronkelijke plaatje. Ook is er in myPhotoEdit een Reset-functie om in één klap je modificaties ongedaan te maken. De effecten die myPhotoEdit offreert zijn overigens allemaal met sleepbalkjes aan en uit te zetten, zodat je meteen het resultaat ziet van een toegepaste filter.

myPhotoEdit is een prima app voor snelle bewerkingen, al haalt het de kwaliteit van Photoshop bij lange na niet. Toch is myPhotoEdit een uitstekende instapmodel voor de hobbybewerker.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
myPhotoEdit

Download

myPhotoEdit 2.0

Beoordelingen about myPhotoEdit